En hoj för storlirare

Snart semestertider? Varför inte åka på motorcykelsemester? Lämna alla måsten hemma, sätta dig på hojen och bara njuta av den öppna vägen, solen som skiner, mysiga restauranger längs vägarna och se solnedgången tillsammans med din älskling? Ett av de absolut bästa resesällskapet du kan tänka dig är definitivt BMW G 310 R – för alla hojfantaster och BMW-älskare där ute!

Min pärla!

Med denna artikel vill jag hjälpa er andra motorcykelfantaster och storspelare att hitta den rätta modellen för just er. Jag kan varmt rekommendera BMW G 310 R som hittills varit min favorit efter många byten av hoj. Min pärla ger mig den spänning som jag så ofta söker och den stadiga grund jag behöver när verkligheten blir påtaglig.

BMW G 310 R är en stadig motorcykel på alla vägtyper och går lätt fram genom såväl landsbygd som städer. Med sin 313-kubiks motor är den snabb och effektiv och framförallt ett nöje att glida fram på tack vare sitt sportiga utseende och höga kvalitet på noggrant genomtänkta och sportiga detaljer. För att inte tala om komforten! Ett mästerverk skapat av BMW!

Motorcykelsemester?

BMW G 310 R med 313-kubiks motor är en kraftfull men smidig motorcykel, perfekt att ta en längre semester med. Varför inte köra ner genom Europa och stanna för att campa var och när du vill? Några tips för den motorcykelresande: Glöm inte reseförsäkring, och beroende på val av destination bör du också kolla nödvändiga vaccinationer minst ½ år i förväg.

Packa endast det viktigaste, såsom tält att övernatta i och eventuellt filt, liggunderlag och kudde beroende på hur mycket som ryms. Ombyte av kläder, första hjälpen-kit, pass, bankkort samt de mest nödvändiga verktygen för service av motorcykeln. Mobiltelefon och laddare med powerbank är även bra att ha med samt adapter till väggkontakter. Sedan behövs bara bekväma motorcykelkläder, hjälm och ett gott humör!