För dig som älskar motorcyklar

hojVälkommen till min sida! Även om det redan borde vara rätt tydligt så är det här en hemsida för dig som gillar motorcyklar. Saken är den att även jag tycker om motorcyklar, och jag har alltid känt ett sug efter att få dela med mig lite av mina tankar kring motorcyklar. Jag kom då på idén att jag skulle kunna starta upp en webbsida. En sida där jag helt fick bestämma själv och skriva allt jag vill om just motorcyklar. Resultatet blev sidan du är inne på nu.

Med fokus på motorcyklar

Jag är en helt vanlig snubbe som gillar motorcyklar och här kan du läsa om mina tankar om MC. Jag kommer att skriva om allt det jag känner för och som har med motorcyklar att göra. Jag tror att om jag skriver om sådant som jag själv tycker är roligt så kommer resultatet att bli bra. Förhoppningsvis kan jag bidra med något till just dig. Det kommer att läggas upp en hel del intressant information som kommer hjälpa mina läsare med några av alla de frågor de kan tänkas ha. Ett exempel är att du kommer kunna läsa om vad du behöver tänka på när du ska köpa en MC och vad som är bra i utrustningsväg.

Lite om mig

Mitt namn är Patrik och jag kommer från ett samhälle utanför Skellefteå som heter Bureå. Jag är 47 år gammal och har sedan länge varit intresserad av motorcyklar. Jag älskar att köra i de norrländska skogarna och frihetskänslan som följer med en motorcykel är oerhört viktig. Bureå ligger en bit utanför Skellefteå där jag jobbar. Jag älskar när snön försvinner för då kan jag ta min motorcykel in till jobbet. Det innebär att jag kan börja min dag med lite frihet, något som sätter guldkant på just min tillvaro.

Mina andra intressen

När jag inte håller på med mina motorcyklar tycker jag om att kolla på en schysst rulle och umgås med familjen. Jag älskar också Skellefteå AIK och går på i princip alla matcher. Motorcyklar, familjen och ishockey. Med de orden kan man nog sammanfatta mitt liv! Det är också härligt att bara slänga sig ut på vägarna och åka iväg på en liten semester. Jag vet att det kan låta lite klyschigt att säga att MC ger frihet, men det är faktiskt verkligen så jag känner! Jag älskar att köra motorcykel och hoppas kunna inspirera dig som läser det här.